May

Okulumuzda öğrencilerimize Kur´an-ı Kerim tilaveti dersleri öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

May

Okulumuzun eğitim seviyesini daha üst seviyelere çıkartmak için öğrenci ve öğretmenlerimizin görüşlerini almak üzere  Şikayet kutusu - İstek ve Öneri kutuları oluşturuldu.

May

Okulumuzdaki öğrencilere iş sağlığı ve güvenliği konusunda gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

May

Okulumuz idare ve öğretmenleri tarafından veli  ziyaretleri yapılmıştır.

May

Okulumuz idaresi tarafından diğer okulardaki öğretmenlerle kaynaşma amaçlı kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir.

May

Okulumuzun Rehberlik ve Psikolojik Danışman Öğretmeni Bilge ÖZGÜR tarafından öğrencilerimize mesleki rehberlik konulu ölçekler yapılmıştır.

May

Okulumuzun idaresi ve öğretmenleri tarafından veli ziyaretleri yapıldı.

May

Okulumuzda hat kursu açılmıştır.

May

ilçe müftülüğünde görevli vaaiz öğrencilerimize seminer verdi

Ara

Terör saldırısında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Talha Musap Salçukun adı verilen okulda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı açılış töreni düzenlendi.

Okulumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılı ikinci dönem itibarıyla yeni okul binasına taşınmıştır. Yeni okul binası 24 derslikli ; bütün sınıflara ait öğrenci dolapları yanı sıra  kız ve erek mescitleri, Fizik,Kimya ve Biyoloji labaratuvarları ile birlikte 165 kişilik çok amaçlı salonu mevcut olup ilçenin en büyük okulu olma durumundadır.