Mrt

Okul başlarından beri devam eden Kitap Van Projesi kapsamında her gün bir saat öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimiz kitap okumaktadır.

Mrt

Hem okul müdürümüz hem de Çatak İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Engin Fırat SARITAŞ' ın düzenlediği Gençlik konseri okulumuz öğrencilerine ve öğretmenlerine moral motivasyon oldu.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ile birlikte hatıra fotoğrafları çekildik. Ayrıca her sınıfımızı ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çekilip öğrencilerimiz ile paylaşıldı.

Kas

Çatak Hükümet Konağı önündeki ilk tören Atatürk anıtına çelenklerin sunumuyla başladı. Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ve Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan'ın, Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi. Anma programı Çatak Şehit Talha Musap Salçuk Anadolu İmam Hatip Lisesinde devam etti.

Çatak Şehit Talha Musap Salçuk Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen anma programına, Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç Marım, Emniyet Amiri Emre Altuntop, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Sancaklı, İlçe Müftüsü Abdullah Uzel, AK Parti ilçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu, Milliyetçi Harekat Partisi ilçe Başkanı İlhan Özbek, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum Amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Biyoloji Öğretmeni Zeynep Baraner yaptı. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirlerin okunması, "Atatürk ve Cemil" isimli çalışmanın sergilenmesi, " Benim Adım Mustafa Kemal" isimli oratoryonun sahnelenmesi, öğrenciler tarafından türkülerin seslendirilmesinin ardından, Kaymakam Sercan Sakarya tarafından kompozisyon alanlarında birinci olan öğrencimiz Nisanur Keve' ye ödülünü verdi.

Anma Programı sonunda Kaymakam Sercan Sakarya, Başkan Şeylan ve protokol üyeleri öğrenciler tarafından yapılan Resim sergisini dolaşıp öğrenciler ile sohbet etti.

Kas

Okulumuzda bulunan boş sınıfımızı boyayıp akıl ve zeka oyunları ile donatarak öğrencilerimizin kullanımına açtık.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Gününde okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleşti. Gerçekleşen tatbikata Kaymakamımız Sayın Sercan Sakarya, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. İnanç Marım, İlçe Emniyet Amiri Emre Altuntop, İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Şükriye Ersari, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ekm

Okulumuzun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olan Engin Fırat SARITAŞ' ın okulumuzun duvarlarını güzel çizimlerle donatıp, okul bahçemizde yeşil alan için ağaçlar diktirmiştir.

Ekm

OKULUMUZ KİMYA ÖĞRETMENİ RABİA AKSU'NUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 23/10 MOL GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ. BİLGİ YARIŞMASINDA SINIFLAR ÖNCE KENDİ İÇLERİNDE YARIŞIP BİRİNCİLERİ BELİRLEDİKTEN SONRA DİĞER SINIF GRUPLARIYLA YARIŞTILAR 9. SINIFLARDA 9/D SINIFI,10. SINIFLARDA 10/A SINIFI VE 11. SINIFLARDA İSE 11/A SINIFI BİRİNCİ OLMUŞTUR. BİRİNCİ OLAN SINIFLAR 23 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ MOL GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE KENDİ ARALARINDA OKUL BİRİNCİSİ OLMAK İÇİN YARIŞACAKLARDIR. ETKİNLİKTE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİP ; TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ekm

İLÇEMİZ OKULLARINA TAŞIMA YAPAN OKUL TAŞITALARININ DENETİMLERİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BELİRLENEN DENETİM KOMİSYONLARI, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN OLUŞTURULAN EKİPLERCE TAMAMLANMIŞTIR. OKUL MÜDÜRÜMÜZ, İLÇEMİZİN DİĞER İKİ LİSE MÜDÜRLERİYLE BİRLİKTE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN İLERİSİNDE YSE GÜZERGAHINDAKİ ARAÇLARIN DENETİMİNİ YAPMIŞTIR.  İLÇE GENELİNDE BAŞARILI VE FAYDALI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE AİLELERİNE ULAŞMASI İÇİN YAPILAN DENETİMDE  EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞÜKRANLARIMIZI BİLDİRİYORUZ.

Ekm

OKULUMUZDA 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. YAZILI TAKVİMİ GÖRSELLERDE VERİLMİŞTİR.

May

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ OKULUMUZUN TANITIMINI YAPMAK İÇİN CUMA NAMAZI ÇIKIŞINDA İLÇEMİZ MERKEZ CAMİİ ÖNÜNDE VE İLÇE ESNAFLARIMIZI TEK TEK GEZİP OKULUMUZU TANITTIKTAN SONRA EL İLANLARINI DAĞITTILAR. OKULUMUZ İÇİN BASMIŞ OLDUĞUMUZ 1*3 BOYUTLARINDAKİ İKİ TANE BRANDA İLÇEMİZİN FARKLI YERLERİNE ASILMIŞTIR.

May

KTS çalışmaları kapsamında 2018-2019 Eğitim öğretim yılı öğrencilerimiz, velilerimiz öğretmen ve idarecilerimizle 42 etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde okul veli işbirliği, öğrencilerde sorumluluk bilinci geliştirme, öğretmenlerimiz ve idare arasında uyumlu çalışma vb. amaçlar hedeflenmiştir. Çalışmalar neticesinde etkinliklerimizin okulumuzun çalışmalarında büyük faydalar sağladığı görülmüştür. Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmen öğrenci, ve velilerimize teşekkür ederiz. Ekim ayından Mayıs´a kadar her ay Din Öğretimi Şubesi tarafından öngörülen etkinlikler etkili bir şekilde hazırlanmıştır.

May

ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖZGÜVENLERİNİ ARTTIRMAK VE TOPLULUĞA HİTAP ETME BECERİSİ KAZANDIRMAK İÇİN COĞRAFYA ÖĞRETMENİMİZ MEHMET ER'İN ÇALIŞTIRMIŞ OLDUĞU ÖĞRENCİLERİMİZ  OKULUMUZDAKİ 9. SINIFLARA YÖNELİK ''DEPREM VE DEPREM ETKİLERİ , DEPREM ESNASINDA YAPILACAK/YAPILMAYACAK  OLANLAR '' KONULU  ''GENÇ FİKİRLER'' OTURUMU DÜZENLEDİ. OTURUM SONUNDA SORU CEVAP FASLINDA ÖĞRENCİLERİMİZ OTURUMA KATILANLARA GERİ DÖNÜT SAĞLADI.