May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE İDARESİ OLARAK İNSANLIĞIN GÜNCEL SORUNLARINI İŞLEYEN, EVRENSEL DEĞERLER TAŞIYAN KISA FİLMLERİ İZLEDİK.

May

Son sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini, hazırbulunuşluk düzeylerini geliştirmek, başarı ve motivasyonlarını artırmak, akademik seviyelerini yükseltmek ve onlara verimli ders çalışma becerileri kazandırmak için okulumuzun Rehber Öğretmeni İsmail ÖZKÜ tarafından öğrencilerimize  seminer verildi.

May

OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TUBİTAK  BİLİM FUARINDA DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI SERGİLEME FIRSATI BULDULAR . DÜZENLENEN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI SERGİSİNE; İLÇE KAYMAKAMIMIZ HAMZA TÜRKMEN , İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ MEHMET SALİH TAŞ, MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ ŞÜKRİYE ERSARİ, MURAT GÖKHAN, VAN AR-GE İL KOORDİNATÖRÜ BURHAN DEMİR, OKUL MÜDÜRLERİ, ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİ VELİLERİ KATILDI.

May

OKULUMUZ İMAM HATİP MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ BUŞRA DALGIN ÖNCELİĞİNDE OKULUMUZDA ÖĞRENİM GÖREN KIZ ÖĞRENCİLERİMİZCE RAMAZAN AYI BAŞINDAN İTİBAREN MUKABELE FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİYORLAR. ÖĞRENCİLERİMİZ MUKABELE BOYUNCA NEFES EGZERSİZİ VE KIRAATLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARDA DA BULUNUYOR.

Nis

OKULUMUZUN REHBERLİK ÖĞRETMENİ İSMAİL ÖZKÜ TARAFINDAN OKULUMUZUN SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK MESLEK TANITMA SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEKLERİNİ PLANLAMAK ADINA MERAK ETTİKLERİ MESLEK GRUPLARINININ  TÜM YÖNLERİNİ ÖĞRENMEYE SORU CEVAP TEKNİĞİ İLE ÇALIŞTILAR.

Nis

Öğrencilerimizin peygamber efendimizin hayatını anlama, tanıma, yorumlama ve örnek almalarında katkıda bulunmak amacıyla  Peygamberimizden hayat ölçüleri:"Kırk Hadis" etkinlikleri yapıldı. Yapılan etkinlikte okulumuzu duvarlarına hadis resimleri asttırıldı , okulumuzda  sınavlar düzenlendi, her öğrencimizin hayatında uygulamaya çalışacağı birer hadis yapılan çekiliş sonucu verildi.

Nis

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL YÖNLERİNİN GELİŞMESİ VE YETENEKLERİNİ ORTAYA KOYMA FIRSATI YAKALAMALARI AMACIYLA SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI GERÇEKLERŞTİRİLDİ. YAPILAN TURNUVADA A VE B GRUBU TAKIMLARININ KENDİ ARALARINDA  YAPTIKLARI MAÇLAR SONUNDA EN YÜKSEK GOL VE AVERAJI YAKALAYAN  İLK İKİ TAKIMLAR ARASINDAN YARI FİNAL MAÇLARI AKABİNDEN FİNAL MAÇLARI OYNANDI. TURNUVA BOYUNCA ÇEKİŞMELİ MAÇLAR ORTAYA KOYAN ÖĞRENCİLERİMİZ YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER. ŞAMPİYON OLAN 10/B SINIFIMIZ ÖĞRENCİLERİNİ VE SINIF ÖĞRETMENİ MEHMET ER HOCAMIZI TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

Öğrencilerin bilgi ve becerilerini, başarı ve motivasyonlarını arttırmak için verimli ders çalışma becerileri kazandırmak için Rehber Öğretmenimiz İsmail ÖZKÜ tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Nis

Okulumzda Zaman yönetimi konusunda Rehber öğretmenimiz İsmail ÖZKÜ tarafıdan  öğrencilerimize konferans  gerçekleştirdi.

Nis

Okulumuzun bahçesinde yapılan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları, öğrencilerin beğenisini kazanacak şekilde öğretmen ve öğrencilerimizin işbirliği ile  düzenlendi

Nis

Geleneksel Ata Sporlarına ilgi duyan yetenekli öğrencilerimiz tespit edilerek öğretmenlerimiz tarafından rehberlik yapıldı.. (Okçuluk, güreş vs. )

Mrt

Okul yonetimimiz Okulumuz öğretmenlerinden Mehmet DINÇ´in çalıştırdığı tiyatro ekibinin Vanda finallerde sergileyeceği oyunun prova aşamasını yerinde izleyerek  öğretmenimiz  ve öğrencilerimize başarılar diledi. Öğrencilerimiz ilk tiyatro tecrübeleri olmalarına rağmen gayet başarılı bir oyun sergilediler, öğretmen ve öğrencilerimize final yolunda başarılar diliyoruz.

Mrt

Mesleki Uygulama Esasları”nda olduğu gibi; Kur’an-ı Kerim, Hitabet ve Meslekî Uygulama dersleri kapsamında öğrencilerin imam hatiplik, müezzinlik, vaizlik ve Kur’an kursu öğreticiliği uygulamaları meslek dersleri öğretmenlerinin etkin katılımıyla planlandı ve uygulandı.

Mrt

Milli eğitim bakanlığı Din Hizmetleri Müdürlüğü tarafından okullarda uygulanan KTS (Kalite Takip Sistemi) Mart ayı faaliyetleri içerisinde okulların kendi yapacakları bir faaliyete yer verilmiştir. Bu konu bağlamında ilçe müftümüz Mehmet SAIN´in katılımcı olarak hazir bulunduğu öğrencilerimize yönelik Sosyal Medya ve Mahremiyet konulu sunum yapılmıştır. Çok verimli geçen sunum sonunda soru-cevap faslı yapılarak öğrencilerimizi aydınlatan ilçe Müftümüze şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

OKULUMUZ EDEBIYAT ÖĞRETMENİ FARUK ŞIPAL VE OGRENCILERIMIZIN HAZIRLAMIŞ OLDUGU AFIS VE GORSEL MATERYALLER ILE OKULUMUZDA EDEBİYAT VE SANAT SOKAĞI OLUŞTURULMUŞTUR. EMEKLERINDEN DOLAYI ÖĞRETMEN VE OGRENCILERIMIZE ŞUKRANLARIMIZI SUNUYORUZ