VAN / ÇATAK - ÇATAK ŞEHİT TALHA MUSAP SALÇUK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Mrt

okulumuzda yapılan hafta sonu kurslarında öğrencilerimize deneme sınavı uygulanarak öğrencilerin hafta sonu kurslarına katılması teşvik edildi.  Yapılan kurslarda 9. sınıf ,10. sınıf ve 11. sınıflardan birer  şube vardır.

Mrt

Okul idaremiz devamsızlık sorunu olan öğrenci ve velileri ile birebir görüşerek devamsızlık sorunu ve çözüm yolları hakkında istişare etti.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafınca okullarda uygulanan KTS sistemi mart ayı faaliyetleri içerisinde yer alan K.G.: Milli Eğitim Bakanlığı 2019-2023 stratejik planı incelenip müzakere edilecektir. M.G.: Komşu okullarda görev yapan aynı branşlardaki öğretmenler birbirlerinin derslerine misafir olacaktır. faaliyeti kapsamında öğretmenlerimiz ilçemiz Mehmet Akif ERSOY İHO öğretmenlerini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular.

May

Son sınavları biten öğrencilerimizin durumları hakkında bilgi vermek ve seneye yeni okulumuz hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak için velilerimizle bir aray geldik. soru cevap şeklinde geçen toplantımız da daha sonra her sınıf öğretmeni ile bireysel görüşen velilerimiz memnun bir şekilde konferans salonundan ayrıldılar.

May

´TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİN YAPISI, EĞİLİMLERİ VE SORUNLARI´ hakkında Prof. Dr. Servet ÖZDEMİR´in yazdığı makaleyi okuyan öğretmenlerimiz Türk eğitim sisteminin yapısını ve sorunlarını tartışıp okul yönetimi ve liderlik hakkında bilgi sahibi oldular.

Nis

Okulumuz öğrencilerine genç fikirler oturumları düzenlendi. Birbirleriyle fikir alışverişi ve beyin fırtınası yapan öğrencilerimiz oturum sonunda eğitim, okul, sınavlar hakkında fikirlerini bildirdiler.

Nis

Okulumuz öğrencileri hem ilçede düzenlenen hem de kendilerinin düzenledikleri spor müsabakaları gerçekleştirdi.

Nis

Kendileri için güzel deneyim olduğunu söyleyen öğrencilerimiz daha  sonra  Öğretmenimiz Kerim KAYA´nın eşliğinde İlçe İmamımız Davuz YILMAZ hocamız ile birlikte her ay böle uygulamalar yapmak istediklerini belirterek oradan ayrıldılar.

Nis

Okulumuzu öğretmen ve öğrencilerimizle hepbirlikte ağaçlandırdık. Orman İşleri Müdürlüğünden istediğimiz fidanlarımızla okulumuzun çevresini daha yeşil hale getirmek için çalışma yapan öğrencilerimiz dikilen fidanları kendi emekleri ile büyüteceklerini söyleyip  doğa ile iç içe daha güzel bir okulda ders işleyecekleri için yaptıkları işten mutluluk duyduklarını belirttiler.

Mrt

Öğrencilerimize yaptığımız anket sonucunda en çok gitmek istedikleri üniversiteleri belirleyip, onların tanıtım videolarını izleterek sorularını cevapladık.