Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebitiyle cuma namazından sonra okulumuzda tilavet, mevlid ve ilahiler okundu.

Ekm

İl Emniyet Müdürlüğünce okulumuzda bulunan öğrencilerimize yönelik güvenlik, güvenli internet ve sosyal medya için seminer verildi.

Ekm

İl müftümüz Sayın Dr. Mehmet Sırrı ŞIK okulumuza ziyaret etmiş ve hasbihal etmiştir.

Ekm

Türkiye geneli planlanan ve gerçekleştirilen deprem tatbikatında okulumuzdan kareler.

Ekm

Okul Müdürümüz ve okulumuzda Gençlik Merkezinde gönüllü gençlerimizle birlikte Mevlid-i Nebi için şekerleme dağıtıldı.

Nis

Okulumuz öğrencileri arasında ramazan etkinliği adı altında ilahi yarışması yapıldı. Kazanan öğrencilerimize ise ödüller takdim edildi.

Nis

Okulumuzun kitap okuma grupları kitaplarını okuyup modaratör eşliğinde okudukları kitap ve yazar hakkında yorum yapıp, tartışıp analiz ediyorlar.

Nis

Okul Rehber Öğretmenimiz İSmail Özkü tarafından 10. 11. ve 12. sınıflara yönelik hem sınav çalışma planları hem de DYK kurslarına ve denemelerine katılmaları için birebir görüşmeler yapılda.

Nis

Teknoloji kullanımı, dijital platformlar hakkında okul rehber öğretmenimiz, okul öğretmenlerimize grup çalışması ve seminer verdi.

Nis

Meslek dersi öğretmenlerince A3 boyutunda hadislerimiz okulun çeşitli bölümlere asıldı. Beden Eğitimi öğretmenimiz ise ilk ayetimizi okula dua eliyle çizim yaptı.

Mrt

Okulumuzun Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafında Hoş Geldin Ramazan Etkinliği düzenlendi.

Mrt

Okulumuzun spor salonuna 120 metrekare tatami yapıldı, fitness ve crossfit malzemleri konuldu.

Mrt

2022-2023 Okul Sporları Bünyesinde 23 Mayıs Tunceli' de gerçekleşek olan Türkiye Rafting Şampiyonasına hazırlıklar devam ediyor.

Mrt

Okulumuz Biyoloji Öğretmenimiz Zeynep Baraner önderliğinde öğrencilerimize yönelik Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Kazanan öğrencilerimize ise Akıl ve Zeka Oyunları verildi.

Mrt

Okulumzda kız ve erkek öğrencilerimize yönelik masa tenisi turnuvası yapıldı. Kazanan öğrencimize ise bir çift masa tenisi raketi hediye edildi.